Un român s-a trezit licenţiat în Drept! Cornetul în care cumpărase seminţe era făcut dintr-o diplomă de Spiru Haret

Noroc chior pentru un cetăţean din Berceni, care a observat că a primit un cornet de seminţe rulat dintr-o diplomă de licenţă de la Spiru Haret, facultatea de Drept: “Avea ştampilă, semnătură, tot ce trebuia să fac era să-mi lipesc poza şi să-mi trec numele”, declară proaspătul jurist. Acesta spune că a avut chiar şi note foarte bune: 8,30 la scris şi 9,50 la lucrarea de diplomă.

Inspiraţi de povestea acestuia, mai mulţi vecini din bloc s-au dus şi ei să cumpere seminţe la cornet, dar, deşi au nimerit şi ei diplome de Spiru, erau fie cu note mici, fie la facultăţi inutile, precum Jurnalism sau Relaţii Internaţionale.

Surse de lângă Universitatea Spiru Haret susţin că situaţia nu e o premieră. Unul din angajaţi ar fi făcut cornete din diplome de licenţă, cu care trage de la geamul instituţiei în oamenii de pe stradă: “Pe mine m-a nimerit de două ori, aşa că sunt absolventă de Psihologie şi am un Master de la Litere”, declară o manichiuristă de pe Bvd. Brâncoveanu.

Drept replică, conducerea Spiru Haret le-a solicitat acestora banii pentru anii de studii şi pentru câteva restanţe la Drept Comercial şi la Constituţional.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 iulie 2018 16:49
Citește mai mult despre: diploma licenta seminte Spiru Haret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult