Sătul să comunice cu noi prin semne discrete, care pot fi descifrate doar de teologi, Dumnezeu face aluzii din ce în ce mai clare! De câteva zile, în Bucureşti ninge exact ca în Canada, iar mii de tineri cu studii superioare au înţeles perfect care e situaţia şi îşi fac bagajele.

ninge_ca_n_canada.jpg
Printre aceştia se numără şi Decebal Popescu, un inginer de 32 de ani din sectorul 4. "Primul meu gând când am scos capul pe geam azi dimineaţă? Ce frumos ninge! Zici că eşti în pădurile boreale din Alberta sau Manitoba, mi-am spus! Atunci m-a lovit. Am găsit soluţia!", exclamă tânărul.

"Unui vecin mai greu de cap i-a apărut pe pervaz un guguştiuc care a ciripit 'N-ai nevoie de viză' trei zile şi trei nopţi", spune Decebal. "La mine nu trebuie să insişti, Doamne! Acum mă duc să-mi cumpăr un troller."

Potrivit meteorologilor, în România va continua să ningă ca într-un orăşel liniştit din Quebec, pe malul friguros al golfului Hudson, până când ne prindem absolut toţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 22.01.2018 16:47 Social

National Cinematografic