Un român se laudă că a cumpărat din Transnistria o petardă de 6 metri și 2 tone

Șmecher de șmecher în București, la Piața Veteranilor. Vasile N, un bărbat de 30 de ani, s-a lăudat la prieteni și la vecini cu noua lui petardă, pe care a adus-o din Transnistria, după ce a dat un cartuș de țigări la vamă. Petarda are 6 metri lungime și 2 tone și Vasile are de gând s-o detoneze de Revelion, noaptea în care își serbează și onomastica.

Vasile a pus și un afiș la parterul blocului, prin care îi invită pe vecini să iasă la geam fix la ora 0:00, pentru ”o surpriză de neuitat”. Singurul care n-a fost încântat a fost un bătrânel de la etajul 3, care a făcut armata înainte de 1989 și a anunțat că el va sta în subsol, unde este amenajat buncărul blocului.

Vasile spune însă că nu e niciun pericol, pentru că rușii de la care a cumpărat petarda i-au dat un aparat cu care o poate aprinde de la distanță. ”Mi-au spus că se înalță cam 100 de km și din ea sar șase artificii mari, deci va fi spectacol inclusiv la bulgari, dar și la Pitești, la Brașov și ce dracu alte localități or mai fi încolo spre Constanța”, se laudă Vasile.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 decembrie 2021 12:02
Citește mai mult despre: petardă Transnistria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult