Un român se laudă că a găsit punctul G în timp ce căuta cheile prin casă

Lumea medicală este uluită după ce, aproape miticul punct G, subiectul atâtor studii şi cercetări ştiinţifice, a fost găsit de un român care-şi pierduse cheile şi le căuta prin casă. „A fost noroc chior, ştiţi cum e, atunci când nu cauţi ceva, atunci dai de el”, a povestit Anton C., fericitul descoperitor.

Mai multe echipaje de ginecologi şi unul SMURD s-au deplasat de urgenţă la apartamentul cetăţeanului pentru a face verificări. Zona a fost izoalată şi pusă în carantină, nimic neavând voie să intre sau să iasă de acolo. „Fireşte că prima dată mi-am sunat soţia. „Dragă, nici nu ştii ce surpriză am pentru tine, abia aştept să vii acasă să-ţi arăt”! A fost, cum să spun, extrem de fericită, ba chiar mi-a promis că-mi face mai des de mâncare”, a declarat Anton C.

Singura nemulţumire a românului care a făcut epocala descoperire e că încă nu a reuşit să-şi găsească cheile, urmând a-şi petrece astfel următoarele zile doar în preajma căminului conjugal.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult