Un român serbează falimentul de aur! A fost invitat la nunta cu numărul 50

Cunoscut şi ca falimentul absolut, sau falimentul total, falimentul de aur a fost în sfârşit atins de un biet român, chemat la nunta cu numărul 50. Iniţial a vrut să se sinucidă, dar apoi s-a calmat şi a început să-şi facă curaj să inventeze o scuză bună. Din păcate planul i-a fost dejucat de soţie, care i-a spus că “mergem sigur, că şi ei au fost la noi”.

Bietul om a găsit însă o răzbunare: “Mai fac un copil şi îi invit pe nemernicii ăştia la botez. Mai mult, o să-i pun şi naşi, ca să scoată şi mai mulţi bani din buzunar, să vadă şi ei cum e”, spune Marcel, nuntaşul bătut de soartă, care a asistat la atâtea nunţi că de multe ori îl corectează pe popa când mai greşeşte slujba de cununie.

Marcel spune că a fost la atâtea nunţi că şi-a făcut plicuri personalizate pentru pus bani la o tipografie, cu numele lui, ştie versurile de la “Gaşca mea nu poate să stea liniştită” mai bine decât Mihai Sturzu de la Hi-Q, a dansat dansul pinguinului atât de mult că a făcut un tic nervos şi dă din picioare şi noaptea, mănâncă fripturi doar după ora 23:00 şi la 4 dimineaţa se trezeşte automat, cu poftă de ciorbă de potroace. Ce e mai rău e că nu se poate bucura de niciun tort dacă nu e servit pe marşul nupţial.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 iulie 2015 13:40
Citește mai mult despre: faliment nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult