Un român şi-a cerut înapoi maşina dată la RABLA, că mai avea 2 litri de benzină în ea

Preţul din ce în ce mai mare al benzinei îi împinge pe mulţi conaţionali la gesturi extreme! Marcel, un cap de familie de 49 de ani din cartierul Pantelimon, îşi caută disperat prin curţile REMAT-urilor Fiatul Punto dat la casat în urmă cu şase luni, pentru că maşina mai avea doi litri de benzină în rezervor când au venit băieţii s-o ia.

„Cea mai mare greşeală a vieţii mele – să dau maşina aia la RABLA. Acum am o maşină nouă şi nu pot să merg cu ea, că n-are benzină. De unde era să ştiu că ăia doi litri valorează acum greutatea lor în aur? Am făcut cerere să dau înapoi maşina nouă şi s-o recuperez pe aia veche, dar mi s-a spus că nu există lege pentru aşa ceva”, se plânge Marcel.

„Mi-a tresărit inima când am văzut o maşină identică la un depozit de fier vechi din cartier, dar nu era a mea, că n-avea în rezervor decât maximum o ceaşcă de benzină. Bună şi aia, am luat-o acasă şi am băgat-o în rezervor la asta nouă, măcar să pornesc motorul câteva secunde”, adaugă bărbatul, epuizat după atâta căutare futilă.

„Sincer, eu cred că umblă după cai verzi pe pereţi. Păi cine s-a ales cu maşina aia a vândut benzina de mult, probabil e în insulele Cayman şi ne râde în nas”, spune un vecin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 noiembrie 2021 11:11
Citește mai mult despre: benzina rabla

Alte articole

Vezi mai mult