Un român şi-a comandat două Dacii Spring ca să îşi facă o Tesla din ele

Succesul Dacia Spring a fost explicat. Mii de români s-au îmbulzit să dea comandă de câte două Dacii Spring, sperând să-și poată face o Tesla din ele. Clienții au cumpărat deja scule ca să le demonteze și au și programare la service: ”Nu trebuie să semene perfect cu o Tesla, dar o iau puțin la pilă”, spune Marian, care abia așteaptă cele două Dacii Spring.

Românii vor în primul rând să-i dubleze portbagajul, ca să aibă loc lejer porcul și să rămână loc și pentru kitul de iarbă verde: un grătar de fontă, doi-trei saci de cărbuni, câteva lăzi de bere. 

Autonomia este principala preocupare a clienților de mașini electrice. Se știe că două baterii sunt mai bune decât una. Dacă nu au loc în interior, o baterie poate fi ținută și pe portbagajul de pe plafon, împreună cu schiurile, două biciclete, o damigeană și un butoi cu varză.

Cea mai scumpă parte a transformării este achiziția unui volan de Tesla, pentru că românii ar face alergie să vadă încontinuu desfăcătorul de bere propus de francezi să devină siglă pentru Dacia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 martie 2021 15:02
Citește mai mult despre: dacia spring tesla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult