Un român şi-a comandat două Dacii Spring ca să îşi facă o Tesla din ele

Succesul Dacia Spring a fost explicat. Mii de români s-au îmbulzit să dea comandă de câte două Dacii Spring, sperând să-și poată face o Tesla din ele. Clienții au cumpărat deja scule ca să le demonteze și au și programare la service: ”Nu trebuie să semene perfect cu o Tesla, dar o iau puțin la pilă”, spune Marian, care abia așteaptă cele două Dacii Spring.

Românii vor în primul rând să-i dubleze portbagajul, ca să aibă loc lejer porcul și să rămână loc și pentru kitul de iarbă verde: un grătar de fontă, doi-trei saci de cărbuni, câteva lăzi de bere. 

Autonomia este principala preocupare a clienților de mașini electrice. Se știe că două baterii sunt mai bune decât una. Dacă nu au loc în interior, o baterie poate fi ținută și pe portbagajul de pe plafon, împreună cu schiurile, două biciclete, o damigeană și un butoi cu varză.

Cea mai scumpă parte a transformării este achiziția unui volan de Tesla, pentru că românii ar face alergie să vadă încontinuu desfăcătorul de bere propus de francezi să devină siglă pentru Dacia.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 martie 2021 15:03

Alte articole

Vezi mai mult