Un român şi-a deschis pensiune cu obiectele pe care le-a furat din hotelurile în care a stat

Zeci de robineţi, sute de prosoape, halate, papuci, dar şi furtunuri de pompier, cărămizi, uşi, bucăţi de parchet şi fier beton. Sunt mii de obiecte pe care românul Ghiocel Asimionesei le-a furat de-a lungul vremii din hotelurile în care a stat, totul pentru a-şi îndeplini un vis: şi-a deschis propria pensiune.

“Mi-a fost foarte simplu să fur linguri, furculiţe, farfurii, sau scrumiere, televizoare şi telefoane. Cel mai dificil a fost să ies din hoteluri cu dulapurile şi căzile de baie, dar toată viaţa am fost un om ambiţios şi nu m-am lăsat până nu mi-am adunat tot ce trebuie la o pensiune, ca orice gospodar”, spune Ghiocel Asimionesei.

Asimionesei susţine că a trebuit să fure totul personal şi i-a fost oarecum dificil să acceseze fonduri UE pentru pensiune, pentru că birocraţii de la Bruxelles îi cereau facturi pentru orice răhăţiş: “Ei nu înţeleg o chestiune simplă. Dacă faci pe factură trebuie să plăteşti TVA. Ori un om de afaceri serios nu plăteşte TVA”, a mai declarat antreprenorul român.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.


Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Ionut
31 octombrie 2014 16:10

Alte articole

Vezi mai mult