Un român și-a făcut vasectomie după ce a înțeles greșit o rețetă a Jamilei

Scene de groază într-o gospodărie din zona Lujerului, unde un bărbat s-a aventurat în acest weekend să gătească o rețetă a Jamilei, dar s-a încurcat atât de tare în procedură, încât și-a făcut singur o vasectomie.

În ciuda sfaturilor venite de la toți cunoscuții, care i-au spus să nu se bage în rețete complicate, Marian a decis să facă o ciulama de ciuperci cu smântână, o rețetă celebră pentru câte vieți a distrus.

”Când l-am văzut că-și ascute cuțitul ăla Santoku, am știut că urmează să se întâmple o nenorocire. Cu o mână ținea cuțitul, cu cealaltă căuta rețetele și urla la mine să-i aduc ingrediente din frigider, de parcă era Gordon Ramsay pe steroizi”, spune Mioara, soția victimei dependentului de rețete.

Dezastrul s-a produs când Jamila îl instruia să toace o ceapă peștișori, dar victima nu reușea s-o apuce bine, așa că a decis să o țină între picioare, ca pe o sticlă de vin când încerci să-i scoți dopul. Bărbatul a scos un țipăt sfâșietor și a constatat că-și făcuse vasectomie cu Santoku-ul. Vestea a fost primită cu vizibilă bucurie de către soția bărbatului, care oricum se săturase s-o țină ăla borțoasă ca să-și perpetueze genele lui de mascul beta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 martie 2024 13:55
Citește mai mult despre: Jamila rețetă vasectomie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult