Un român şi-a legat câinele sub brad, să nu mai vină pisica să-l dărâme

Soluție ingenioasă găsită de un român care se săturase să vină acasă de la mall și să găsească bradul dărâmat de pisică. Acesta și-a legat câinele sub brad și apoi a ancorat suportul de brad în podea cu niște șuruburi de oțel de 25 grosime să țină să nu-l zmucească câinele lesa.

„Soluția mea este elegantă și, destul de vizibil, împacă și capra și varza. Câinele a fost foarte bun și la păzit cadourile pe sub brad, să nu le ia copiii înainte de vreme și bomboanele, să nu le fure cineva. A, și latră și când vine popa cu botezul”, spune Marcel Constantin, românul care a realizat geniala invenție.

Acesta se gândește acum să o breveteze și să câștige o grămadă de bani. Marcel susține că dispozitivul este foarte simplu de montat, se înfige în pardoseală și vine cu un lanț gros pentru câine. „Dacă aveți un brad foarte mare și vă e teamă să nu cadă, ancorați câinele de el cu un cablu de oțel, să fiți siguri că e acolo, și puneți și o șină cu bile, să nu se încurce cablul. Nu uitați să hrăniți câinele, dar nu prea des ca să fie rău”, recomandă Marcel.

Scris de Ef
28 decembrie 2019 13:12
Citește mai mult despre: caine

Alte articole

Vezi mai mult