Un român și-a montat avarii pe șapcă ca să poată să încurce și traficul la metrou

Neamul prost nu ține de bani. A demonstrat-o și românul Adrian Coman, care, pentru că nu-și permite o gioarsă de mașină înmatriculată în Bulgaria, sau una de lux, din bani furați, a ajuns să-și monteze două becuri portocalii pe șapcă, să poată încurca lumea și când merge cu metroul.

„Dom’le, doar cinci minute stau aici în drum, că am o treabă urgentă și chiar nu pot să merg pe jos, mi-e silă de mersul biped. Blestemat să fie tatăl meu, cimpanzeul, care a decis să meargă pe două picioare în loc să stea degeaba! Mi-am pus și numărul în cozoroc, dacă vrea cineva să mă mute să sune și mă trezesc eu și mă mișc vreo trei metri”, a declarat dl. Coman.

Poliția rutieră și un paznic aproape mort de la metrou s-au deplasat la fața locului și au anunțat presa că i-au făcut un dosar penal, după care i-au cerut o șpagă de câteva sute de lei și-o sticlă de ceva, că nimeni din poliția rutieră nu știe să facă un dosar pentru staționare aiurea, dar toată lumea știe să ia o mită să întoarcă privirea în altă parte. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 mai 2018 13:36
Citește mai mult despre: avarii metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult