Un român și-a plătit o noapte de cazare în Mamaia după ce a găsit un cufăr cu aur pe fundul mării

Un român a fost lovit de un noroc chior, care i-ar face invidioși chiar și pe cei mai înstăriți turiști de pe litoral. În urma unei sesiuni de înot, acesta a descoperit pe fundul Mării Negre un cufăr imens, plin cu aur. Întâmplător, cantitatea de aur valora suficient de mult cât acesta să-și plătească o noapte de cazare într-un hotel din Mamaia.

“Nu-mi vine să cred ce noroc am avut. Am vândut aurul pe 75.000 de euro, bani suficienți pentru o noapte la un hotel de două stele din Mamaia, din păcate fără mic dejun. E minunat ce mi s-a întâmplat, pentru că mai reduc din ratele pe care trebuie să le plătesc la creditul pe care mi l-am luat pentru a plăti acest concediu”, a declarat norocosul bărbat.

Acesta știe deja că își va petrece concediul mai mult în apă decât pe uscat. “De mâine intru din nou în mare, cu un detector de metale subacvatic, cine știe, poate găsesc 3-4 lingouri să am și de câțiva știuleți de porumb pe plajă și poate de o cupă de înghețată”, speră turistul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
15 iulie 2017 09:07
Citește mai mult despre: cazare mamaia

Alte articole

Vezi mai mult