Un român și-a pus captatoare la mașina electrică, ca să circule pe linia de troleu

După ce au luat țeapă cumpărând mașini electrice tot mai mulți români încearcă să găsească acum soluții pentru a economis bani cu mașina, mai ales că majoritatea locurilor unde se puteau face încărcări gratuite s-au cam închis. o soluție a fost găsită de un român din Galați care și-a montat captatoare pe mașină și acum circulă pe liniile de troleibuz.

Până acum nu s-a găsit o metodă de a-l opri pe acesta să-și încarce mașina de la rețeaua locală de transport, în primul rând pentru că regulamentul local prevede sancțiuni doar pentru călătoria fără bilet și căcare în timpul mersului și apoi pentru că acesta este destul de greu de prins, pentru că imediat lasă captatoarele jos și o ia la sănătoasa. Și mașinile electrice accelerează mult mai repede decât cotețele poliției.

În aceste condiții, ingeniosului șofer i s-a propus un compromis. Ori plătește un preț de bilet de transport în comun de fiecare dată când se deplasează pe linia de troleu, ori trebuie să oprească în fiecare stație și să ia pasageri, caz în care poate să facă jumi-juma banii de bilete cu compania de transport public din Galați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 noiembrie 2022 13:55
Citește mai mult despre: Electrica troleibuz

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult