Un român și-a pus limitator de lățime la ușă, să nu mai intre rudele grase

Ofticat că după orice vizită a rudelor obeze abia mai găsește o sarma pe fundul oalei, un român a decis să pună un limitator de lățime la ușă. În acest fel, în locuința lui pot intra doar rudele de talie cât de cât normală, până în 130 de kg, în timp ce rudele obeze, cu gușă și burdihan, scheaună pe la geam să le arunce și lor măcar un cârnat.

Românul se plânge că limitatorul de lățime a fost doborât chiar din prima zi de către soacră-sa, care cântărește 220 kg în viu. Deși a montat presemnalizatoare de lățime, dezastrul nu a putut fi evitat și limitatorul a fost distrus de bucile enorme ale soacrei, pe care celulita încă vibra după impact.

Sistemul este inspirat de turnicheții de la metrou, unde grașii rămân deseori blocați, mai ales că sunt și sleiți de puteri după ce coboară scările, chestie extrem de solicitantă pentru obezi, echivalentul unui maraton pentru o persoană cu greutate normală.

Măsura nu a rămas fără urmări. Bietul om e asaltat cu telefoane, mailuri și mesaje de la rudele grase, care îi spun că ”nu sunt grasă, așa sunt eu mai plinuță”, sau ”am oasele grele”, scuza cea mai frecventă a grașilor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
27 decembrie 2022 14:52
Citește mai mult despre: grași lățime

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult