Un român și-a redus consumul cu 80% după ce a băut cu cel care-i citește contorul

În ultima vreme au tot circulat în spațiul public tot felul de idei, sugestii și metode pentru a reduce consumul de energie, având în vedere creșterile de preț din ultima vreme. Dar niciuna nu a fost la fel de eficientă ca cea a lui Iancu Dan din Berceni care a decis că cea mai bună metodă de redus consumul de curent e să bea o țuică cu cel care-i citește contorul.

Metoda este una simplă și poate fi pusă în practică de către orice om care deține o țuică de calitate, bine distilată și curată. De obicei, orice vizită a celui care citește contoarul este anunțată pe avizierul de la bloc. În acel moment gospodarul pasionat de reducerea consumului de energie trebuie să meargă în beci sau în cămară și să scoată țuica aia bună, pentru musafiri sau pentru medic.

La intrarea în casă a omului de la verificări se va purcede la ospitalitate, acesta trebuie întrebat dacă e obosit, dacă nu cumva îi este greu să meargă prin toate apartamentele astea și dacă nu vrea una mică. În primă fază individul va ezita, moment în care trebuie insistat cu „haide, neapărat trebuie să gustați un pic, e naturală, de prune”. Operațiunea se repetă până omul devine prietenul consumatorului de energie și trece acolo o cifrmă mai mică, ca între prieteni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 iunie 2022 16:50
Citește mai mult despre: bautura contor economie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult