Un român spune că va continua să livreze gaz în lift chiar dacă nu e plătit în ruble

Încercările Kremlinului de a pune condiții statelor eurpene și NATO pentru livrarea gazului se lovesc de rezistența tot mai curajoasă a oamenilor simpli din aceste state, oameni care înțeleg democrația, libera exprimare și numeroasele beneficii economice și sociale ce decurg din asta.

Un exemplu este și Marcel Constantin, un cetățean oarecare din Berceni care, deși nu are arme sau sprijinul Consiliului de Securitate al ONU, a declarat că va continua să livreze gazul, indiferent în ce este plătit. El a promis că calendarul livrărilor de gaz în lift, o porție dimineața, când pleacă la muncă, și una seara, când se duce să ducă gunoiul, nu va fi modificat în niciun fel, indiferent de consecințele economice ale gestului.

„Eu nu o fac pentru bani, o fac pentru că pot și observ binefacerile combustibilor de acest gen în blocul nostru. Fiecare călătorie a mea cu liftul aduce vecinii mai aproape, pentru că oameni care nu ar fi discutat niciodată între ei încep o conversație cu «băi, cine s-a bășit în lift așa de tare, Dumnezeule mare» și asta-i aduce pe oameni împreună și mai aproape de divinitate”, spune livratorul de gaze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

4 aprilie 2022 11:39
Citește mai mult despre: gaze lift ruble

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult