S-a săturat de șoferi idioți! Marcel Iancu, un locuitor al României ce locuiește într-unul din cele 40-41 de județe ale țării susține că așa nu se mai poate. Absolut toți șoferii din județele vecine conduc ca niște descreierați imbecili și riscă să provoace accidente.

sofer_furios_mcdrive.jpg

„Oriunde mergi în țara asta n-ai cum să nu dai de ăia cu numele de CV, AB, BR sau TM care conduc ca niște handicapați. Ce să mai vorbesc de ăia cu numere de TL, CS, BC, AG cu mă-sa care le-a dat carnet. Iar șoferii cu numere de București sunt cei mai răi, nu semnalizează, calcă liniile, merg pe roșu”, susține românul revoltat. 

Acesta crede că poliția rutieră ar trebui să se implice mult mai mult, să dea amenzi mult mai mari. „Să nu se mai dea carnetul la toți proștii”, cere românul considerând că această măsură va crește mult disciplina și fluiditatea în trafic. „Iar șoferii de Prahova ar trebui interziși cu toții, că merg doar pe mijlocul drumului cu 70 la oră”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 13.06.2019 16:34 Social

National Cinematografic