Cerere mai puţin obişnuită la oficiul de stare civilă din Sectorul 2 al Capitalei. Cetăţeanul Marian Coltea, domiciliat în S2, solicită oficierea cununiei civile între el şi numita Automated Teller Machine (ATM) Seria 00450087, montată lângă sediul unei sucursale Banca Transilvania.banca_transilvania_casatorie_ATM.jpg

Marian Coltea dorise ca după căsătorie soţii să poarte numele reunite de dinaintea căsătoriei, respectiv ATM-Coltea, însă cei de la starea civilă s-au opus, pentru că nu e voie cu acronime. În cele din urmă s-a ajuns la un compromis şi îi va chema Marian Bancomat şi ATM Bancomat. Dosarul a fost acceptat şi ofiţerul de stare civilă abia aşteaptă să ciocnească o cupă cu viitoarea familie Bancomat.

Povestea celor doi e presărată cu dragoste, respect reciproc şi mai ales zero comisioane la cont curent, card debit şi retrageri numerar: "Ne ştim de mult. Mi-a atras atenţia acum 17 ani. N-am trecut nepăsător. După o vreme ne vedeam des, nu doar când luam salariul. Sigur, m-a suspectat mereu că aş avea interese financiare. Sunt decis să duc relaţia mai departe, pentru că nu mi-a luat niciodată comision, ori asta e ceva foarte rar într-o relaţie", spune Marian, emoţionat.

În schimb, ATM îi reproşează uneori lui Marian că vine pe la el doar când are nevoie de bani, dar Marian spune că nu e adevărat, şi că a trecut şi când avea nevoie să afle soldul: “Aşa sunt toate cuplurile, nu ne despărţim doar pentru că ne contrazicem pe ceva”, a mai spus Marian, încântat că la Banca Transilvania are cont curent, card debit şi retrageri numerar gratuite, şi asta de 17 ani, nu de ieri.

Scris de Advert Einstein | Friday, 30.06.2017 09:57 Social

National Cinematografic