Un român vrea să se căsătorească cu un ATM de la Banca Transilvania, că nu i-a luat niciodată comision

Cerere mai puţin obişnuită la oficiul de stare civilă din Sectorul 2 al Capitalei. Cetăţeanul Marian Coltea, domiciliat în S2, solicită oficierea cununiei civile între el şi numita Automated Teller Machine (ATM) Seria 00450087, montată lângă sediul unei sucursale Banca Transilvania.

Marian Coltea dorise ca după căsătorie soţii să poarte numele reunite de dinaintea căsătoriei, respectiv ATM-Coltea, însă cei de la starea civilă s-au opus, pentru că nu e voie cu acronime. În cele din urmă s-a ajuns la un compromis şi îi va chema Marian Bancomat şi ATM Bancomat. Dosarul a fost acceptat şi ofiţerul de stare civilă abia aşteaptă să ciocnească o cupă cu viitoarea familie Bancomat.

Povestea celor doi e presărată cu dragoste, respect reciproc şi mai ales zero comisioane la cont curent, card debit şi retrageri numerar: „Ne ştim de mult. Mi-a atras atenţia acum 17 ani. N-am trecut nepăsător. După o vreme ne vedeam des, nu doar când luam salariul. Sigur, m-a suspectat mereu că aş avea interese financiare. Sunt decis să duc relaţia mai departe, pentru că nu mi-a luat niciodată comision, ori asta e ceva foarte rar într-o relaţie”, spune Marian, emoţionat.

În schimb, ATM îi reproşează uneori lui Marian că vine pe la el doar când are nevoie de bani, dar Marian spune că nu e adevărat, şi că a trecut şi când avea nevoie să afle soldul: “Aşa sunt toate cuplurile, nu ne despărţim doar pentru că ne contrazicem pe ceva”, a mai spus Marian, încântat că la Banca Transilvania are cont curent, card debit şi retrageri numerar gratuite, şi asta de 17 ani, nu de ieri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 iunie 2017 10:57
Citește mai mult despre: bancomat BT casatorie comision

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult