Un rus a decis să-şi amputeze mâna: „Abia dacă mai facem sex”

Caz mai puţin obişnuit într-un orăşel din Rusia. Un bărbat s-a prezentat la spital şi le-a cerut doctorilor să-i amputeze mâna dreaptă, pe motiv că aceasta refuză să mai facă sex cu el. „Toată viaţa am iubit-o doar pe ea. N-am făcut niciodată sex cu o femeie, toate experienţele mele sexuale se leagă de ea, de mâna mea dreaptă. Am ridicat onania la rang de artă. Dar dacă ea nu mă mai iubeşte, atunci poate e mai bine să ne despărţim”, s-a confesat el medicilor.

Rusul a explicat că relaţia lor s-a tot răcit pe parcursul ultimilor ani. „Pe vremuri făceam sex zilnic, fără să fie nevoie să mă rog de ea. Acum, deşi vede că am erecţie şi că am nevoie de ea, inventează tot felul de scuze stupide ca să nu facem sex: ba c-o doare capul, ba că se trezeşte de dimineaţă, ba că e obosită. Dacă şi-a găsit pe altineva, să-mi spună! Dragoste cu sila nu se poate”, a spus acesta.

Rusul spune că după ce se va despărţi de mâna sa dreaptă va începe, cel mai probabil, să facă sex cu femei, însă spune că mâna va rămâne pentru totdeauna în inima sa. „Prima dragoste nu se uită”, a explicat acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 martie 2011 17:03

Alte articole

Vezi mai mult