Un rus a fost prins la graniță în timp ce încerca să intre în țară cu un tanc dezmembrat în dubă

Momente jenante la punctul de intrare în țară Rădăuți-Prut după ce, un cetățean rus aflat în stare de ebrietate, a încercat să intre în țară cu un tanc dezmembrat în dubă. Vameșii l-au oprit pe suspect după ce au constatat că alcoolemia acestuia depășea media normală pentru un rus obișnuit.

”Am găsit în duba cetățeanului Serghei Popov câteva șenile de tanc, roți de transfer, un motor Diesel de 800 de cai putere și două tunuri de 30 de mm. Am pus toate astea cap la cap și ne-a ieșit un tanc sovietic”, a declarat șeful vămii Rădăuți, Marcel Avram. Vameșii au descoperit în torpedoul dubei doi soldați ruși și un șofer.

Conducătorul mașinii spune că, de fapt, este vorba de piese de schimb pentru mai multe tancuri ale prietenilor săi, aflate în România. Verificări ulterioare au scos la iveală faptul că în România nu mai sunt tancuri rusești de prin 1956 și nici măcar în 1968 nu a intrat vreunul pe aici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult