Un samsar de maşini susţine că poate să ne aducă un Hohenzollern model Carol din Germania

Vrei o schimbare? Ţi s-a luat de rablele astea autohtone? Încearcă un model din Germania, frate! Aşa sună cea mai nouă ofertă a unui samsar român, care susţine că poate aduce din Germania, la un preţ foarte avantajos, un Hohenzollern tip Carol, foarte puţin rulat. Samsarul spune că un Hohenzollern, chiar şi la mâna a doua, e mult mai bun decât tot ce se produce în ţară.

“La prima vedere, pare totul în regulă, dar când te uiţi mai atent începe să se vadă rugina. Te trezeşti că sunt probleme serioase pe dedesubt, că are hibe grave. Pe urmă, când începi să-l bagi în service, te arde la bani, că suntem toţi păţiţi”, spune samsarul.

Toate studiile confirmă însă că un Hohenzollern îţi schimbă complet imaginea. Altfel te bagă lumea în seamă şi nimeni nu te mai tratează ca pe un sărac şi un ţăran. Mulţi români plecaţi în străinătate recunosc că pe-acolo e plin de Hohenzollerni şi lucrurile merg mult mai bine. Bătrânii spun chiar că pe vremuri şi noi aveam Hohenzollerni, nu răgălii de-astea româneşti, care te lasă în drum.

Scris de Ionut
25 februarie 2018 09:02
Citește mai mult despre: hohenzolern masini samsar

Alte articole

Vezi mai mult