Un șaormar care a convertit mii de vegani a fost sanctificat: Sfântul Lipie

Patriarhia Română a sanctificat astăzi cel mai nou arhanghel al cărnii, pe Sfântul Lipie. Pe numele său de mirean Sandu Relea, Sfântul Lipie a convertit mii de vegani la o dietă normală, băgându-le înmiresmatele bucăți de carne prăjită în insipidele feluri de mâncare pe care veganii le comandau la șaormăria lui.

Deși mulți s-au revoltat că șaormarul a ajuns sfânt, minunile săvârșite de Sf. Lipie sunt numeroase și de netăgăduit. Într-o seară, cu o simplă atingere a umplut niște broccoli cu sos hollandaise, făcându-l comestibil. Într-o altă seară, în șaormăria lui au intrat 50 de vegane care se duceau cu autocarul la un congres de Pilates. Toate au ieșit de acolo cu maioneză pe buze și râgâind a amestec vită-pui cu usturoi.

Credincioșii au remarcat simplitatea și naturalețea cu care Sf. Lipie le spunea veganilor: ”Ridică-te, ia friptura asta și umblă!”, și ei se conformau cu ochii strălucitori de fericirea pe care ți-o dă o ciozvârtă de vită. Sf. Lipie și-a dedicat întreaga viață prevenirii veganismului și de aceea mii de oameni cu mințile tulburate, care au fost în trecut vegani, vin zilnic la șaormăria lui și mulțumesc că le-a vindecat greaua suferință: ”Fără Sf. Lipie eram și azi vegan, trăiam în acest iad veșnic al consumului de legume”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
1 aprilie 2022 11:01
Citește mai mult despre: lipie șaormar sfânt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult