Un savant rus pretinde că a pozat doi extratereştri, în ipostaze indecente

O nouă descoperire pune pe jar lumea oamenilor de ştiinţă: un cercetător rus susţine că a observat cu telescopul doi extratereştri, ba chiar i-a şi pozat, însă îi este efectiv frică să facă imaginile publice. Savantul rus susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că cei doi extratereştri pe care i-a surprins nu doar că erau angajaţi într-un act sexual, dar erau şi de acelaşi sex.

Savantul spune că i-a avut în raza telescopului pe cei doi extratereştri aproape o oră, şi în tot acest timp cei doi se necinsteaua reciproc. „Am făcut cea mai mare descoperire din viaţa mea, însă indecenţa de care au dat dovadă cei doi extratereştri mă împiedică să fac imaginile publice. Chiar mă gâdesc să le distrug, pentru că nimeni nu ar trebui să vadă aşa ceva. Sunt efectiv oripilat de ce am văzut. Nu credeam că este posibilă o perversitate atât de mare”, a declarat, vizibil afectat, savantul rus.

Se pare că vestea i-a alertat pe redactorii de la „National Gayographic”, care sunt dispuşi să-i ofere rusului 1 milion de dolari în schimbul pozelor cu extratereştrii gay.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 iulie 2010 13:02
Citește mai mult despre: extraterestru imagini savant sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult