Un service auto din Bucureşti oferă reparaţii naturiste pentru maşini

Un tânăr întreprinzător din Bucureşti, Emanuel Plantă, a deschis primul service auto din ţară care oferă soluţii naturiste şi homeopate pentru repararea maşinilor. El se laudă că a avut deja mai multe zeci de clienţi şi că toţi s-au declarat mulţumiţi de serviciile primite, până acum neexistând nici măcar o reclamaţie. Ideea i-a venit după ce a constat pe propria maşină că mecanica tradiţională e mai degrabă o amăgire decât o soluţie.

„Mecanica tradiţională este depăşită. Nu întâmplător, o maşină care este reparată într-un service auto standard ajunge la scurt timp după din nou pe mâna mecanicului. Mecanica tradiţională nu face problema să dispară, doar o ascunde pentru o perioadă, după care ea revine mai puternică. Mi-am reparat propria maşină de cinci ori şi până la urmă a trebuit s-o duc la cimitirul de maşini. E clar că un service auto tradiţional doar amăgeşte clienţii. Noi, în schimb, oferim o mecanică alternativă, care rezolvă odată pentru totdeauna problemele maşinilor”, se laudă patronul service-ului auto de mecanică alternativă.

El spune că sunetul apei curgătoare, al focului arzând sau ciripitul păsărilor dau rezultate foarte bune asupra maşinilor. De asemenea, mirosul de portocală, lavandă sau rozmarin pot ajuta maşina să se comporte mult mai bine în trafic.

„Oferim şi homeopatie mecanică (maşinopatie, cum îi spunem noi), care oferă un remediu pentru maşina în întregul ei, nu pentru o problemă sau un simptom al ei”, a adăugat Emanuel Plantă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 august 2010 13:42
Citește mai mult despre: afacere masina reparatii service auto

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult