Un sibian excentric vinde banane şi portocale într-o piaţă din Bucureşti

Uluială în Piaţa Moghioroş din Drumul Taberei! Un sibian get-beget şi-a deschis o tarabă la care vinde doar fructe exotice. „M-am săturat de clişeul care spune că sibienii vând în pieţe doar brânzeturi şi mezeluri făcute în casă. Sper ca lumea să înţeleagă odată că în Sibiu se mănâncă şi fructe exotice, nu doar produse tradiţionale”, ne-a spus excentricul sibian.

Împreună cu soţia sa, ambii îmbrăcaţi în costume tradiţionale din zona Sibiului, micul intreprinzător îşi desfată clienţii cu cele mai naturale banane ecuadoriene, portocale braziliene sau kiwi chilian. Cel mai popular produs este însă avocadoul tradiţional din Mărginimea Sibiului.

Privit cu suspiciune la început, sibianul a ajuns să deţină cea mai populară tarabă de fructe exotice din piaţă. Chiar dacă fructele sale sunt mai scumpe ca la alte tarabe, lumea se înghesuie la taraba lui, din cauză că inspiră încredere. „În sibieni am încredere mai mare, sunt sigur că fructele sale nu sunt făcute din prafuri sau alte prostii”, spune un client al sibianului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult