Un sobor de preoţi va trimite reclama Jumbo înapoi în iad, unde îi e locul

„Jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo jumbo” este, cu siguranţă, refrenul primăverii, dar există oameni care încearcă din răsputeri să combată asta! Un sobor de elită, alcătuit din cei mai plini de har preoţi ai cultelor creştine din România, va încerca mâine dimineaţă să trimită reclama Jumbo înapoi în străfundurile iadului, de unde, cel mai probabil, a şi venit.

„Va fi nevoie de toată aghiasma din ţară, 17 tone de busuioc şi o cruce de 60 de metri, dar suntem convinşi că vom reuşi. Cruce de 60 de metri găsim la Jum…”, a declarat părintele Onufrie Rîuleţ, vice-liderul soborului, chiar înainte să fie cuprins de nişte flăcări ciudate, mov.

Contactat de reporterii „Formula As”, Satana însuşi a declarat că se opune măsurii, el însuşi fiind destul de iritat de reclama tembelă a cunoscutului lanţ de ce-dracu-vinde-Jumbo. „Dacă va fi nevoie, voi convoca un sobor de anti-preoţi să v-o trimitem înapoi, şi tot aşa, ca la ping pong. Palete de ping pong găsiţi la Jum…”, a declarat Satana, directorul infernului, chiar înainte să fie cuprins de nişte flăcări ciudate, albastre.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
16 aprilie 2022 00:54
Citește mai mult despre: jumbo preoti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult