Ţeapa zilei. Un şofer neatent a stat 4 ore la coada greşită! Crezând că e coada de la vulcanizare, Marian C. din Berceni a stat de i s-a acrit la McDrive. Când a ajuns la casă a cerut să-i schimbe cauciucurile de vară cu cele de iarnă, dar cei de la McDrive au spus că nu pot să introducă această comandă decât dacă ia un meniu, spre furia şoferului.sofer_furios_mcdrive.jpg

“Doar la vama Nădlac se mai stă atât la coadă!”, a declarat furios Marian. Chiar dacă McDonalds are şi meniul McSchimb, carnea are textura unui cauciuc şi după ce mănânci te umfli de zici că au băgat 3 atmosfere în tine. Şoferul a fost consolat de soţie, plecată şi ea să-şi schimbe cauciucurile şi nevoită să stea 8 ore în mall, din motive greu de explicat.

Ghinionul şoferului a fost maxim, pentru că începuse să mănânce din mâncarea comandată, dar la un moment dat a venit un slinos cu mustaţă şi a început să-i mănânce din burger şi din cartofi: “Mi-a zis că e clovn şi că-l cheamă Bobo. Nu ştiam că l-au dat afară pe Ronald”, spune Marian.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 19.11.2018 15:27 Social

National Cinematografic