Un şofer care a respectat toate indicatoarele a ajuns de la Ploieşti la Sibiu în 6 zile

Îl cheamă Robert Acrişor, are 27 de ani şi după 6 zile de peripeţii rutiere a reuşit să ajungă cu maşina de la Ploieşti la Sibiu, din cauză că a respectat toate indicatoarele rutiere de pe traseu. Şoferul, un începător care crede că semnele chiar sunt obligatorii, a fost amendat în cele din urmă pentru că încurca circulaţia, refuzând să depăşească pe linie dublă o coloană de căruţe cu coviltir.

La ieşirea din Ploieşti, şoferul a respectat un indicatoriu obligatoriu la dreapta şi a ajuns la Focşani. De acolo a început calvarul: „Fiind restricţii de viteză, combinate cu un obligatoriu înainte şi bandă continuă, am ajuns la Sovata, apoi la Oradea”, declară Robert.

Pe drum, tânărul a fost nevoit să apeleze la ajutorul prietenilor, cărora le-a cerut bani de benzină prin Western Union: „Am plecat la un drum de 250 de km. Am făcut în total 2600, dar nu sunt foarte trist, am mai văzut şi eu ţara”, spune şoferul.

Pe drum, începătorul inconştient a oprit şi la ţiganul care se preface că nu are benzină pe Valea Oltului, deşi l-a jefuit în trecut de două ori: „Nu poţi să nu opreşti. Face omul semn, disperat, legea spune să acorzi primul ajutor”, a mai spus Robert Acrişor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
26 februarie 2014 09:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult