Un șofer de Uber fumat a refuzat un client pentru că ”era însoțit de un dragon”

Scandal în Capitală, unde un șofer de Uber care trăsese cel puțin un joint înainte să iasă la treabă l-a refuzat pe Marian Coltea, cetățean care locuiește în zona Lujerului. Șoferul susține că a refuzat cursa nu pentru că l-a discriminat pe Marian, ci pentru că acesta avea la el un dragon de culoare roz.

Uberistul spune că n-a vrut să riște ca dragonul ”să-i zgârie pielea de pe banchetă cu coada lui imensă, în toate culorile curcubeului”, potrivit propriei sale declarații.

”Nici vorbă de așa ceva”, spune Marian, care recunoaște însă că era însoțit de un șoricar, dar se zgârcise și nu comandase Uber Pets, având de gând să țină șoricarul în brațe. El îl acuză pe șofer că nici măcar nu i-a dat și lui să tragă un fum, ca să se înțeleagă mai bine.

Mulți clienți, dar mai ales șoferi de Uber susțin că ar fi nevoie să se înființeze Uber Weed, un serviciu pentru amatorii de marijuana, unde șoferii și pasagerii se pot delecta împreună cu prietenoasa vegetală și pot dezbate halucinațiile pe care le au în timpul curselor.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 iulie 2023 14:21
Citește mai mult despre: dragon șoricar uber

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult