Un șofer dement și-a luat viața în piept

Deși aparent nu avea niciun motiv să mai trăiască, șoferul a ales să nu-și curme viața. Stăpânit de un impuls iresponsabil, el s-a trezit de dimineață și luat soarta în propriile mâini, cu acel curaj pe care numai nebunia ți-l poate da. Poliția a trimis o echipă de negociatori la fața locului, însă nimeni nu a reușit să-l convingă să-și pună capăt zilelor, șoferul fiind hotărât să mai trăiască.

În mod paradoxal, șoferul care și-a luat viața în piept a devenit un erou pentru unii dintre apropiații săi. „El avea o situație familială precară, avea datorii mari și moartea i se părea o povară”, povestește un vecin de bloc. „Cred că nimeni nu are dreptul să-l judece pentru faptul că a ales să trăiască și să își înfrunte astfel destinul. Adevărul e că fiecare dintre noi s-a gândit cel puțin o dată că sinuciderea nu e o soluție, deși nimeni nu recunoaște asta.”

După informațiile anchetatorilor se pare că șoferul în cauză avea unele probleme de conștiință. În urmă cu patru luni el a oprit la semafor la culoarea roșie, lăsând în viață două persoane care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 iulie 2011 15:07

Alte articole

Vezi mai mult