Un șofer dement și-a luat viața în piept

Deși aparent nu avea niciun motiv să mai trăiască, șoferul a ales să nu-și curme viața. Stăpânit de un impuls iresponsabil, el s-a trezit de dimineață și luat soarta în propriile mâini, cu acel curaj pe care numai nebunia ți-l poate da. Poliția a trimis o echipă de negociatori la fața locului, însă nimeni nu a reușit să-l convingă să-și pună capăt zilelor, șoferul fiind hotărât să mai trăiască.

În mod paradoxal, șoferul care și-a luat viața în piept a devenit un erou pentru unii dintre apropiații săi. „El avea o situație familială precară, avea datorii mari și moartea i se părea o povară”, povestește un vecin de bloc. „Cred că nimeni nu are dreptul să-l judece pentru faptul că a ales să trăiască și să își înfrunte astfel destinul. Adevărul e că fiecare dintre noi s-a gândit cel puțin o dată că sinuciderea nu e o soluție, deși nimeni nu recunoaște asta.”

După informațiile anchetatorilor se pare că șoferul în cauză avea unele probleme de conștiință. În urmă cu patru luni el a oprit la semafor la culoarea roșie, lăsând în viață două persoane care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
18 iulie 2011 15:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult