Un șofer STB și-a băgat autobuzul pe Uber și la 23:00 a luat 200 de clienți o dată

Închiderea tuturor teraselor la ora 23:00 n-a trecut neobservată de oportuniști. Un șofer STB și-a pus aplicația de Uber și a luat 200 de clienți. Suma încasată de manțogar este colosală, pentru că la 23:00 Uber a băgat și surge. Șoferul a preferat însă plata cash, motivând că n-are încredere în plățile cu Revolut.

”Am ajuns, sunt în mașina turcoaz. Dacă ai ales Uber Premium, poți sta jos. Dacă ai selectat Uber X, stai în picoare și ține-te de bare”. Acesta e mesajul primit de călătorii care s-au suit în Uberbuz. În principiu, călătorii au fost mulțumiți de cursă. Șoferul a primit 170 de review-uri de 5 stele, restul de 4 și 3. Cu toate astea, unii pasageri au fost nedumeriți de ce șoferul a oprit și a tras motorină din rezervor într-o canistră.

Oficial, STB neagă că vreunul din angajați a făcut Uber cu autobuzul primăriei, dar călătorii din această dimineață s-au plâns că e un damf de alcool în autobuze, de la bețivii plimbați azi-noapte. STB neagă și spune că e de la dezinfectant, dar mulți călători spun că până și la noi ar fi absurd chiar să fie dezinfectate autobuzele cu gin tonic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 august 2020 10:08
Citește mai mult despre: uber

Alte articole

Vezi mai mult