Un șofer STB și-a băgat autobuzul pe Uber și la 23:00 a luat 200 de clienți o dată

Închiderea tuturor teraselor la ora 23:00 n-a trecut neobservată de oportuniști. Un șofer STB și-a pus aplicația de Uber și a luat 200 de clienți. Suma încasată de manțogar este colosală, pentru că la 23:00 Uber a băgat și surge. Șoferul a preferat însă plata cash, motivând că n-are încredere în plățile cu Revolut.

”Am ajuns, sunt în mașina turcoaz. Dacă ai ales Uber Premium, poți sta jos. Dacă ai selectat Uber X, stai în picoare și ține-te de bare”. Acesta e mesajul primit de călătorii care s-au suit în Uberbuz. În principiu, călătorii au fost mulțumiți de cursă. Șoferul a primit 170 de review-uri de 5 stele, restul de 4 și 3. Cu toate astea, unii pasageri au fost nedumeriți de ce șoferul a oprit și a tras motorină din rezervor într-o canistră.

Oficial, STB neagă că vreunul din angajați a făcut Uber cu autobuzul primăriei, dar călătorii din această dimineață s-au plâns că e un damf de alcool în autobuze, de la bețivii plimbați azi-noapte. STB neagă și spune că e de la dezinfectant, dar mulți călători spun că până și la noi ar fi absurd chiar să fie dezinfectate autobuzele cu gin tonic.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
3 august 2020 10:08

Alte articole

Vezi mai mult