Un șofer trecea pe lângă un cimitir și Waze i-a zis: ”174 de gropi raportate în față”

Pățanie demnă de povestit nepoților pentru un șofer din Buzău. Moldoveanul spune că trecea cu mașina pe lângă un cimitir, când Waze l-a avertizat că sunt 174 de gropi raportate în față. Șoferul bănuiește că însuși groparul a marcat gropile pe Waze ca să fie mai ușor să le gestioneze când trebuie să le sape și să le plivească.

”Am crezut că se alege praful de mașină. Tocmai îi făcusem revizia și îi schimbasem amortizoarele. Mă așteptam să dau în 30-40 de gropi, din cele 174. Am frânat, dar n-am văzut nicio groapă, în afară de un șanț de-a curmezișul drumului și câteva canale descoperite, dar astea sunt normale în România, nici nu le mai trece lumea pe hartă”, declară șoferul, care spune că a avut mare noroc.

Din fericire, șoferul nu a făcut nicio manevră bruscă, deși în zonă erau urme că alți șoferi ar fi intrat în zidul cimitirului ca să ocolească gropile. Șoferul spune că nu știe ce să facă, dacă să dea report că gropile nu există, pentru că se teme să nu-l bage poliția la profanare de morminte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 iulie 2024 12:48
Citește mai mult despre: cimitir gropi Waze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult