Un spital a mai montat o priză, pentru că mulţi deconectau pacienţii ca să-şi încarce telefoanele

În ciuda curentului de opinie general, investițiile în medicină constituie încă un pariu sigur care aduce beneficii enorme pe termen lung. A demonstrat-o în aceste zile și Răzvan Ciocan, managerul unui spital bucureștean care a decis montarea unui rând suplimentat de prize pe culoar pentru ca să nu mai scoată pacienții aparatul de cafea din priză să încarce telefoanele.

„Avem pe-aici aparatură de înaltă performanță și mare precizie, nu e o idee bună să scoți obiectele astea din priză să mai încarci jumătate de oră telefonul, nici măcar dacă cel care e conectat la aparate e o rudă apropiată care ar putea lăsa o moștenire imensă. Soluția cu prize suplimentare este una firească”, a povestit un medic de la clinica MedLife.

Acesta spune că medicina a evoluat enorm în ultimul secol și foarte multe proceduri medicale sunt făcute cu aparate complexe, care sunt alimentate cu curent. „Vă dați seama că nu mai suntem în secolul XIX, când aparatul EKG mergea cu cărbuni iar robotul chirurg asistat mergea pe motorină, coceni și aburi. De când s-a inventat curentul electric e mult mai bine pentru noi toți”.

Scris de Advert Einstein
26 iulie 2018 11:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult