Un student a creat o aplicaţie care îţi spune la ce cameră din cămin e petrecere

Un student politehnist care locuieşte într-unul din căminele din Grozăveşti a creat o aplicaţie de smartphone care îţi spune în care cameră din cămin se ţine o petrecere.

Pe lângă funcţia de bază, aplicaţia poate furniza informaţii de tipul băuturilor oferite, gustărilor, facilităţilor de tip baie, câte scaune sunt disponibile, dacă e loc pentru un scurt episod sexual şi mai ales despre instalaţia de sonorizare.

„Poţi vedea exact căminul, camera, ce fel de muzică se va pune, deşi asta e mai puţin important”, susţine Decebal Popescu, studentul inventiv din Grozăveşti.

Studentul precizează că în varianta premium aplicaţia Caminando îţi poate spune la ce cameră a venit pachet în săptămâna respectivă, câte borcane de zacuscă s-au adus şi dacă şniţelele sunt simple sau cu pesmet, costul aplicaţiei fiind de 1,99 Euro.

Decebal Popescu susţine că se aşteaptă ca aplicaţia să fie downloadată de peste 100.000 de utilizatori în prima lună de la lansare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult