Sevraj total într-o familie de pesedişti, pentru că băiatul lor, student la Bucureşti, nu i-a lăsat deloc să se uite la RTV cât a fost în vacanţă. Disperaţi, părinţii i-au dat bani ca să plece mai repede şi, pentru că nu a fost căminul deschis, i-au plătit cazarea la un hotel, doar-doar să plece şi să-i lase să se uite la mizeriile de la RTV.pensionari_student_rtv.jpg

"Ne-a scos canalul cu totul. A trebuit să chemăm pe cineva să ni-l instaleze la loc. Abia am reuşit să ne uităm la Revelionul RTV, pentru că băiatul a fost plecat la un chef. În rest, am fost nevoiţi să ne ducem pe la vecini ca să ne uităm la emisiunile noastre preferate, unde se spune doar adevărul", declară tatăl studentului.

Şi maică-sa a fost şocată de lipsa RTV: "Uitasem cine e Soros şi ce malefic e. Nici nu mai ştiam că la Colectiv a fost mână criminală, eram, ce mai, neoameni. Râdea lumea de noi în bloc, că nu ştiam ce se discutase cu o seară înainte, sau care e dovada nouă că Iohannis e sluga statului paralel", spune Marieta, mama studentului.

Disperaţi să plece, părinţii studentului l-au dus la gară cu maşina, deşi în general îl lăsau să se ducă pe jos. Aceştia i-au dat bani inclusiv de ţigări, numai să plece şi să-i lase să se uite la RTV şi nu l-au întrebat nici dacă are restanţe, atât de hipnotizaţi erau.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 05.01.2018 19:05 Social

National Cinematografic