Un student din Cluj stă de 2 săptămâni într-un escape room, că e mai ieftin decât chiria

Nevoia te învață! Un student din Cluj a economisit bani buni în ultimele 2 săptămâni, pretinzând că participă la un joc de tip escape room. Acesta face pe prostul că nu găsește ieșirea, dar de fapt interesul lui e să nu plătească chiria exorbitantă din Cluj, pe care nici nu și-o permite.

”Individul s-a legat cu cătușele de un calorifer, apoi a înghițit cheia. Pune bețe în roate celorlalți concurenți, îi sabotează ca să dureze cât mai mult ieșirea din cameră. A sunat de nu știu câte ori la protecția consumatorului să se plângă că îl rugăm să părăsească incinta, că vine alt grup care vrea să iasă din escape room. El zice să fie lăsat să iasă singur, după cum poate, numai că nu vrea să iasă!”, se plânge patronul escape-room-ului.

Studentul joacă dur: ”Eu încerc să ies, dar nu mă duce capul! Sunt student la filosofie, nu la informatică! Am plătit taxa, dar nu mă prind ce trebuie să fac!”. Patronul i-a promis însă o soluție de compromis: ”Îl iau la mine în garsonieră și plătesc eu chiria, că altfel mă bagă în faliment. I-am cerut doar să plătească el întreținerea, dar nu vrea”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
9 februarie 2019 14:09
Citește mai mult despre: chirie cluj student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult