Un student moldovean a distrus reputaţia familiei. Rămas fără bani, s-a angajat

Jale într-o familie de moldoveni din Râmnicu-Sărat, Buzău, regiunea Moldovei. Unicul fiu al familiei, un flăcău zdravăn, Bogdan, a comis o faptă necugetată, care a atras imediat rușinea asupra întregii familii. Acesta e student la București și, rămas fără bani, nu s-a împrumutat la colegi, ci s-a dus la un târg de joburi și s-a angajat la o firmă, pe salariu și bonuri de masă.

”Era un băiat liniștit, dar cred că anturajul l-a stricat. Mă tem că un alt student de-acolo din cămin avea servici și l-a influențat. L-a atras în chestia asta, altfel nu-mi explic. Bogdan nu avea de unde să vadă în familie așa ceva, la noi nu a muncit nimeni de sute de ani, noi ne tragem din răzeși”, spune tatăl lui Bogdan.

Știrea că Bogdan s-ar fi angajat s-a răspândit fulgerător în orașul de moldoveni în care trăiește familia lui Bogdan. ”Nu ne mai vine să ieșim la cârciumă, stăm și bem în casă.Vă dați seama, Râmnicu-Sărat e mic, se află repede știri de-astea. Câteva femei nici nu au mai vorbit cu mine la coadă când m-am dus la primărie să ridic ajutoarele sociale”, spune mama lui Bogdan.moldoveni_rusine_student_mama.jpg

Familia îl imploră pe Bogdan să-și dea demisia, sau măcar să se ducă beat la serviciu, ”cum se cade”, ca măcar să-și răscumpere greșeala printr-o concediere.

Scris de Ionut
19 octombrie 2017 08:10
Citește mai mult despre: Buzau job Moldova student

Alte articole

Vezi mai mult