Un studiu asupra politicienilor arată că 90% din corupţie se depune sub formă de grăsime

Atenţie, alegători: la politicieni, kilogramele în plus pot indica un nivel ridicat de corupţie! Efectuat pe un eşantion de peste 1700 de actuali şi foşti demnitari de-a lungul a mai bine de 20 de ani, un studiu a scos la iveală că mai bine de 90% din corupţia unui om de stat ajunge să se depună pe corpul acestuia sub formă de lipide sau, în termeni colocviali, slănină.

Savanţii Institutului de Frenologie Clinică “Sergiu Cantacuzino” din Bucureşti nu au reuşit să descopere exact mecanismul biologic prin care celulele umane metabolizează corupţia şi o transformă în ţesut adipos.

“E posibil ca politicienii cu peste 10 mg/l corupţie în sânge, mai ales baronii locali din oraşele mai mici, să-şi permită pur şi simplu mai multă şaorma, dar luăm în calcul şi ipoteza că actele de corupţie te scutesc de multă muncă. Munca, după cum ştim, topeşte grăsimea şi o transformă în salariu, de regulă unul foarte prost”, spune un om de ştiinţă.

“În prezent, studiul ar trebui să continue cu o analiză a politicienilor cinstiţi, dar nu am reuşit să găsim suficienţi pentru a obţine rezultate relevante statistic”, adaugă cercetătorul. “Celor 2-3 pe care i-am găsit li se văd coastele, aşadar teoria că ţesutul gras e un rezultat al corupţiei stă în picioare.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 martie 2014 03:03

Alte articole

Vezi mai mult