Un studiu efectuat de savanţii români arată că gravitaţia e principala cauză a căderii părului

O echipă de savanţi români a publicat o lucrare în care demonstrează că principala cauză a căderii părului o reprezintă forţa gravitaţiei.

„Ştim că s-au făcut studii, s-au găsit aşa-zise soluţii, dar acestea tratează doar simptomele căderii părului, respectiv dispariţia părului de pe craniu, pierderea acestuia. Noi am dorit însă să mergem mai departe, să descoperim cauza reală a căderii părului”, susţine unul din savanţii români.

După câţiva ani de studii şi experimente cu scalpuri în vid, savanţii români au descoperit o relaţie clară între gravitaţie şi căderea părului.

„Părul este atras de Terra cu o forţă direct proporţională cu masa părului şi invers proporţională cu pătratul distanţei”, precizează studiul. Concluzia este că persoanele mai înalte sunt mai puţin afectate de calviţie, persoanele predispuse la chelire fiind cei de înălţime mică, respectiv pigmeii, populaţia San, boşimanii şi buzoienii.

Studiul desfiinţează impostorii care vând diverse creme, şampoane sau loţiuni împotriva căderii cărului, arătând că doar un dispozitiv antigravitaţional sau o călătorie în spaţiul cosmic pot elimina chelirea, întrucât doar aşa se pot obţine condiţii de imponderabilitate reale.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
1 aprilie 2013 16:04

Alte articole

Vezi mai mult