Un tabloid a publicat pentru a mia oară articolul ”Vezi cum arată actrița din Veronica acum”

Zi de mare însemnătate azi în redacția publicației tabloide Exclusive Wow CanCans, unde redactorul Stelian Dascălu a publicat articolul cu numărul 1000 cu „Vezi cum arată actrița din Veronica acum”. Chechul redacției, păstrat pentru un eveniment monden de forță majoră, cum ar fi moartea unei vedete de muzică populară, a fost scos din frigider și degustat de toți jurnaliștii. 

„Nu e o viață ușoară să fii jurnalist de tabloid. Știți cum era la școală când nu-ți făceai temele și trebuia să le scrii de câteva ori pe curat? Ei, așa și aici, rescriem aceleași știri până ne învățăm minte să nu mai facem. Deci, o mai țineți minte pe Veronica. Era aia cu melodia «Veronicaaaa, e o fatăăăă, de povesteeeee»”, a declarat fericitul redactor.

Lulu Mihaescu a debutat în forţă în lumea filmului, în 1972, cu rolul excepţional pe care l-a avut în „Veronica”. În următorii 10 ani, Lulu a mai fost distribuită în alte trei pelicule româneşti. La vârsta de 24 de ani s-a lăsat de actorie pentru a se dedica muzicii, iar în 1996 s-a lăsar de România pentru a se muta în Canada.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 octombrie 2018 10:44
Citește mai mult despre: actrita acum veronica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult