Atenție unde aruncați chiștoacele de țigări electronice. Deși par mai puțin primejdioase ca țigările normale, pentru că nu fac fum, nu au gust de țigară și nici nu trebuie să le stingi, și țigările electronice prezintă reale pericole. Au simțit-o pe pielea lor locatarii unui bloc din Militari după ce un tânăr nesăbuit a aruncat chiștocul de țigară în veceu și a tras apa. 

studentpostindtigara.jpg

„S-a dus pe pe toată coloana, toți care erau în baie sau în bucătărie au fost afectați. Mie mi s-a ars condensatorul la frigider iar nevastă-mea s-a curentat când spăla vasele”, spune Agamemnon Bodea, administratorul blocului afectat. Acesta spune că după primele scântei a pus mâna pe telefon să sune undeva, dar nu știa exact unde în astfel de situații. 

„Până la urmă au venit pompierii și cei de la electrica, au oprit curentul în tot cartierul, și am descoperit vinovatul. Era un chiștoc de țigară electronică, înfundată în canalizare”. În urma incindentului, aproape 40 de locuitori ai blocului au ajuns la urgențe în diverse stadii de electrocutare. „Tot răul spre bine, aveam niște câini vagabonzi pe lângă bloc, nu mai e niciunul. Și nici gândaci, porumbei sau pisici”, povestește administratorul. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 30.10.2014 15:26 Social

National Cinematografic