Un tânăr a devenit erou naţional după ce s-a salvat singur de la înec

Marian Roşca a reuşit să fie pe prima pagină în toată presa din ţară, după ce a reuşit să se salveze în mod eroic de la înec, deşi nu ştia să înoate. Aflat cu prietenii la un grătar pe malul râului Siret, tânărul de 17 ani, împins probabil de căldura de afară, de teribilism sau de aburii de alcool, a sărit în apele învolburate ale râului Siret, în apropiere de Galaţi.

„Am sărit şi eu să fac o baie, iar râul a început să mă ducă în aval. I-am văzut pe prietenii mei cum alergau pe mal împreună cu alţi oameni aflaţi şi ei la grătare. După cum strigau şi se panicau mi-am dat seama că este ceva în neregulă, aşa că am decis sa înot spre mal. Am fost întâmpinat ca un erou, toţi mă filmau şi îmi mulţumeau pentru curajul de a mă salva de la înec”, a declarat Marian

„Dacă ar fi cât mai mulţi oameni ca Marian Roşca, căruia nu i-a păsat că putea să moară şi a decis eroic să se salveze, viitorul nostru, al tuturor, ar fi mult mai bun!”, a ţinut să precizeze primarul Galaţiului, după ce l-a felicitat personal pe erou.
Autor: Feradol

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 septembrie 2011 11:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult