Un tânăr a fost bătut cu bâtele de baseball, după ce interlopii l-au confundat cu o minge

Un tânăr din Pitești a fost lovit în repetate rânduri cu bâtele de baseball, după ce interlopii care l-au atacat au crezut că este o minge. Polițiștii ridică din umeri și spun că n-au ce să le facă atacatorilor. “Ei au vrut doar să joace baseball. Din păcate, victima semăna foarte mult cu mingea pe care o foloseau și au lovit-o în plin, pentru a marca. Cazuri din astea se întâmplă zilnic.”

Oamenii legii au precizat că îi înțeleg pe agresori: „Dacă bărbații care au dat cu bâta nu dădeau, atunci loveau cei din echipa adversă și câștigau ei punctele puse în joc. Dumneavoastră, în locul lor, ce-ați fi făcut? Era o chestiune de care pe care.”

Se pare că tânărul avea datorii la interlopi, însă banii n-au nicio legătură cu agresiunea. Practic, interlopii nici nu și-au dat seama că agresează o persoană, ei fiind convinși că lovesc o minge de baseball pentru a câștiga un meci amical.

Polițiștii spun că este oarecum normal să se petreacă astfel de incidente. Anul în țara noastră se vând zeci de mii de bâte de baseball, pe când mingi nu cumpără nimeni. Din moment ce nimeni n-a avut vreodată la noi în țară o minge de baseball, e normal să apară confuzii.

Scris de TNR
6 august 2011 09:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult