Un tânăr a trimis un mesaj original de Paşte şi a fost dezmoştenit de familie

Un tânăr din București trăiește drama vieții sale, din cauza unui mesaj trimis familiei cu ocazia sărbătorilor pascale. Acesta a decis să riște și să iasă din tipar, compunând singur un mesaj original, în loc să copieze unul banal și insipid de pe internet, așa cum fac 99% din români. Rezultatul? Tânărul a fost dezmoștenit de familie și dat afară din casă.

„M-am gândit că ar fi un gest drăguț să le trimit un mesaj original, că până acum le tot copiam de pe net. Așa fusesem educat în familie, și știți că mentalitatea se schimbă greu, mai ales cea de român. A doua zi, când m-am dus acasă, am găsit ușa încuiată și un mesaj pe telefon ‘Fie ca Lumina Învierii să-ți inunde inima cu regret pentru gestul tău necugetat'”, spune acesta.

Membrii familiei condamnă gestul tânărului și spun că nu vor să îl mai vadă cât or trăi. „Când am văzut mesajul, am fost șocați. Cuvinte precum ‘lumină’, ‘suflet’, ‘miel’, ‘pace’ sau ‘fieca’ erau de negăsit. Păi așa îți cinstești tu familia, scriind porcării pline de originalitate, când pe internet circulă atâtea mesaje care nu spun nimic?”, a declarat mama acestuia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
13 aprilie 2015 08:56
Citește mai mult despre: drama mesaj Paste

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult