Un tânăr gay a fost atacat pe la spate şi jefuit

Abia ce a început săptămâna gay şi deja au apărut primele incidente. Un tânăr gay din Bucureşti a fost atacat pe la spate şi jefuit de banii pe are îi avea la el. Acesta avea asupra sa o sumă mai mare de bani pentru că, spune el, era în drum spre administraţia financiară ca să-şi facă regularizarea anuală. „Mi-au luat toţi banii, anul acest o să rămân neregularizat”, a declarat acesta printre lacrimi.

Tânărul spune că a fost atacat pe la spate şi că nu a apucat să-i vadă pe atacatori, întrucât aceştia aveau fesele acoperite. Deşi spune că a făcut plângere la poliţie, tânărul gay a declarat că nu are mari speranţe de a-şi recupera prejudiciul. „Poliţiştii m-au tratat cu spatele, se vedea că îi durea în cur de plângerea mea. Mi-au spus că e vina mea, că era datoria mea să-mi păzesc spatele. Păi eu nu umblu cu bodyguarzi după mine, normal că nu aveam spatele asigurat! Şi, în ultimă instanţă, nu e problema lor cum îmi văd eu de spate. Datoria lor e să-mi asigure securitatea indiferent de situaţie”, a acuzat acesta.

Tânărul gay spune că o să studieze atent analele poliţiei, după care va apela la un avocat şi îi va da în judecată pe poliţiştii care îi instrumentează cazul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
18 mai 2010 10:42
Citește mai mult despre: atac jaf plangere politia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult