Un tânăr gay a fost atacat pe la spate şi jefuit

Abia ce a început săptămâna gay şi deja au apărut primele incidente. Un tânăr gay din Bucureşti a fost atacat pe la spate şi jefuit de banii pe are îi avea la el. Acesta avea asupra sa o sumă mai mare de bani pentru că, spune el, era în drum spre administraţia financiară ca să-şi facă regularizarea anuală. „Mi-au luat toţi banii, anul acest o să rămân neregularizat”, a declarat acesta printre lacrimi.

Tânărul spune că a fost atacat pe la spate şi că nu a apucat să-i vadă pe atacatori, întrucât aceştia aveau fesele acoperite. Deşi spune că a făcut plângere la poliţie, tânărul gay a declarat că nu are mari speranţe de a-şi recupera prejudiciul. „Poliţiştii m-au tratat cu spatele, se vedea că îi durea în cur de plângerea mea. Mi-au spus că e vina mea, că era datoria mea să-mi păzesc spatele. Păi eu nu umblu cu bodyguarzi după mine, normal că nu aveam spatele asigurat! Şi, în ultimă instanţă, nu e problema lor cum îmi văd eu de spate. Datoria lor e să-mi asigure securitatea indiferent de situaţie”, a acuzat acesta.

Tânărul gay spune că o să studieze atent analele poliţiei, după care va apela la un avocat şi îi va da în judecată pe poliţiştii care îi instrumentează cazul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 mai 2010 10:42
Citește mai mult despre: atac jaf plangere politia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult