Dramă în Titan. Un tânăr care probabil și-a pierdut mințile amenință că se sinucide prin otrăvire. Acesta e pe acoperișul unui bloc și amenință că bea 5 litri de cidru, în timp ce autoritățile asistă impasibile. În acest moment nu se cunoaște de avut bani de cidru acest inconștient, care pare un post-milenial, deci e sărac și trăiește cu părinții.cidru_sinucidere.jpg

”Nu e normal ca aceste substanțe să fie atât de la îndemână. Iată, se pot întâmpla nenorociri. Părinții acestui tânăr unde erau? Ce educație i-au dat? Pe noi ne învăța de mici să nu punem gura pe otravă. Cidrul ar trebui vândut la farmacie, lângă otrava de șobolani, au compoziții chimice similare”, declară un trecător mai în vârstă, respectiv 39 de ani.

Motivele pentru care tânărul amenință cu sinuciderea sunt simple. Părinții nu i-au dat bani de o trotinetă nouă, kendama i s-a rupt ieri și prietena lui a refuzat în mod categoric să-i împrumute o pereche de leggingși cu care ar fi vrut să se ducă la un concert de muzică trap, deci omul e complet pierdut pentru societate.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 30.12.2018 10:48 Social

National Cinematografic