Un tarabagiu din Eforie a făcut avere anul ăsta din magneţi cu Grecia şi Thailanda

Imposibilitatea de a călători i-a făcut pe români să se descurce așa cum au putut anul acesta în privința magneților de frigider. De acest lucru a profitat Samir L, un tarabagiu din Eforie, care vinde magneți cu Grecia și Thailanda.

Samir spune mândru: ”Nu mă întrebați cum am găsit primul milion de magneți”, deși toată lumea știe că umbla prin gunoaie și probabil a găsit o sacoșă cu suveniruri aruncate.

Procedura de achiziție nu e atât de simplă. Doritorii de magneți ilegali trebuie să întrebe ”Aveți și ceva mai deosebit?”, moment în care Samir te invită în spatele tarabei, unde deschide o valiză și se uită în jur, să nu-l vadă poliția suvenirurilor.

”Potrivit legii, în România e ilegal să vinzi magneți din alte țări, dar cine dracu` vrea să cumpere magneți cu cina cea de taină sau cu Vlad Țepeș?”, spune o turistă.

La Samir poți simula o vacanță completă în Grecia, sau un sejur elaborat pe câteva insule thailandeze, plus câteva zile în Bangkok, și să ai și dovada în magneți. Ko Phi Phi, Ko Samui, Ko Samet, Ko Chang.

Samir îți face inclusiv poze pe care le lipește pe magneți, să poți minți prietenii că ai fost și anul ăsta în Bali sau alte locuri exotice.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 august 2020 07:08
Citește mai mult despre: magnet

Alte articole

Vezi mai mult