Un ţăran a devenit miliardar după ce a cultivat un lan întreg de cartofi cu chipul lui Iisus

Sfidând situaţia dramatică a agriculturii româneşti, un ţăran din Mizil se laudă cu profituri enorme! Proaspătul miliardar susţine că ar fi descoperit secretul cultivării cartofilor cu chipul lui Iisus, cruci şi alte însemne de factură divină, reuşind să producă o cantitate impresionantă. Cartofii s-au vândut ca pâinea caldă, astfel de minuni fiind la mare căutare în ultimii ani.

“Nu există nicio diferenţă între cartofii cu Iisus de cultură şi cartofii cu Iisus găsiţi din întâmplare”, susţine producătorul. “Ambele tipuri de cartof sunt semne de la dumnezeu, lucrări ale proniei cereşti şi dovedesc că ţara noastră e grădina maicii domnului. Atrag la fel de mulţi pelerini şi jurnalişti de tabloide, iar când vă plictisiţi de ei, dau un piure de-a dreptul divin.“

“Singura mare dificultate când vrei să înmulţeşti un cartof cu chipul lui Iisus e să reuşeşti să îl ţii în pământ, pentru că după trei zile are tendinţa să iasă. Pe de altă parte, dacă îl laşi să crească prea mult, se umflă şi devine un cartof cu chipul lui Gheorghe Gheorghiu, care nu valorează cine ştie ce pe piaţa miracolelor”, a continuat agricultorul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult