O tragedie a fost evitată cu succes! În această dimineaţă, aflat la muncile câmpului, un bărbat din comuna ialomiţeană Cocoloşi a descoperit într-o brazdă un element de muniţie neexplodat, cel mai probabil un Samsung Galaxy Note 7 din anul 2016. Speriat, Valerică Mihai a sunat la 112, iar un echipaj ISU a intervenit prompt pentru a ridica telefonul şi a-l distruge într-un mediu controlat.

samsungnoteneexplodat.jpg
“Săpam la ridichi, noi aici cultivăm foarte multe ridichi. La un moment dat, între două straturi de ridichi am văzut un obiect negru, lunguieţ”, explică agricultorul. “Mi-am dat seama că-i un Samsung Note 7, am mai văzut de-astea prin filme, mi-a povestit şi bunicul cum era să-şi piardă o ureche în 2016, când a ieşit telefonul ăsta.”

“Am trimis copiii în căruţă şi am sunat la Poliţie, altfel se putea întâmpla o nenorocire”, adaugă nea Valerică.

În urmă cu şase luni, un alt cetăţean al comunei Cocoloşi s-a ales cu răni grave după ce a găsit în curtea casei un Samsung Galaxy Note 7 similar. “În loc să alerteze autorităţile, l-a pus la încărcat, iar dispozitivul a explodat pe loc. L-a lăsat fără tot părul de pe un picior şi i-a ars o carpetă”, spune Aurel Dobrotici, pompier.


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 12.04.2018 02:00 Social

National Cinematografic