O tragedie a fost evitată cu succes! În această dimineaţă, aflat la muncile câmpului, un bărbat din comuna ialomiţeană Cocoloşi a descoperit într-o brazdă un element de muniţie neexplodat, cel mai probabil un Samsung Galaxy Note 7 din anul 2016. Speriat, Valerică Mihai a sunat la 112, iar un echipaj ISU a intervenit prompt pentru a ridica telefonul şi a-l distruge într-un mediu controlat.

samsungnoteneexplodat.jpg
“Săpam la ridichi, noi aici cultivăm foarte multe ridichi. La un moment dat, între două straturi de ridichi am văzut un obiect negru, lunguieţ”, explică agricultorul. “Mi-am dat seama că-i un Samsung Note 7, am mai văzut de-astea prin filme, mi-a povestit şi bunicul cum era să-şi piardă o ureche în 2016, când a ieşit telefonul ăsta.”

“Am trimis copiii în căruţă şi am sunat la Poliţie, altfel se putea întâmpla o nenorocire”, adaugă nea Valerică.

În urmă cu şase luni, un alt cetăţean al comunei Cocoloşi s-a ales cu răni grave după ce a găsit în curtea casei un Samsung Galaxy Note 7 similar. “În loc să alerteze autorităţile, l-a pus la încărcat, iar dispozitivul a explodat pe loc. L-a lăsat fără tot părul de pe un picior şi i-a ars o carpetă”, spune Aurel Dobrotici, pompier.We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Vasile | Thursday, 12.04.2018 02:00 Social

National Cinematografic